Waarom werken bij Van der Valk?

Je leest het al een aantal keer terug, werken bij Van der Valk is super! Wij hebben ook een hoop te bieden en we nemen je even mee in wát dan allemaal.

Family and Friends

Wanneer jij bij ons in dienst komt en deel uit maakt van onze familie ontvang je een family and friends pas. Deze pas geeft jou kortingen- op hotelovernachtingen in binnen- en buitenland en in restaurants. Weekendjes weg worden nu ineens een stuk betaalbaarder!

Toekantopper van het kwartaal

Ook kun je je collega’s nomineren voor de Toekan Topper van het kwartaal. Je krijgt vier keer per jaar de kans een collega te nomineren óf om zelf genomineerd te worden. Als Toekan Topper win je een overnachting voor twee personen in één van de Nederlandse Hotels van Van der Valk International, hoe leuk is dat?!

Van der Valk opleidingen

Er zijn ook tal van mogelijkheden tot interne opleidingen. Van der Valk is één van de marktleiders in de Nederlandse Horeca Branche. Om dat zo te houden investeert Van der Valk in opleiding en training van de medewerkers. Sinds 2005 neemt ‘Van der Valk Opleidingen’ deze taak op zich, zij verzorgen landelijk erkende beroepsopleidingen. Na het succesvol afronden van één van onze interne opleidingen, heb je dus een erkend mbo- diploma op zak! Er is inmiddels een aanbod van wel 19 verschillende opleidingen en cursussen. Dit alles is specifiek gericht op Werken bij Van der Valk. Daarnaast is er het uitgebreide Van der Valk e-learning platform met een groot aantal interactieve digitale cursussen. Kijk ook op www.vandervalkopleidingen.nl.